Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 58g133kcal11.1g0g9.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl29g25kcal0.4g1.3g2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g467kcal26g27.2g28g2.2g
Valittu annoskoko226g233kcal13g13.6g14g1.1g
Annoskoko puolitettuna113g117kcal6.5g6.8g7g0.6g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082