Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 43g147kcal4.4g30g0.5g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g77g115kcal15.6g0g6.9g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g22g8.8kcal0.4g1.8g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g30g17kcal0.3g4.2g0.3g0.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste17g59kcal4.8g0.3g4.6g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g739kcal51.2g73g29g4.2g
Valittu annoskoko226g369kcal25.6g36.5g14.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna113g185kcal12.8g18.3g7.3g1.1g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.2g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444