Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas19g48kcal3.1g6.4g1.1g5.6g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl38g131kcal5.2g24g1.2g2.1g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Dolmio Light Classico Bolognese47g17kcal0.6g3.7g0g0.3g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)38g107kcal11.6g0g6.4g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).28g31kcal7g0g0.3g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g4.7g12kcal1g0g0.9g0g
Hillosipulisäilyke 6.6g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g848kcal57.2g69.4g36.6g16.2g
Valittu annoskoko226g424kcal28.6g34.7g18.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna113g212kcal14.3g17.4g9.2g4.1g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.4g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610