Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 875g666kcal16.5g135.6g1.8g8.8g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g375g544kcal56.3g0g36.4g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen625g206kcal20.6g30.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu225g284kcal24.8g0.7g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g3695kcal240g347g142.6g22.2g
Valittu annoskoko2250g1847kcal120g173.5g71.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna1125g924kcal60g86.8g35.7g5.6g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479