Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 494g376kcal9.3g76.6g1g4.9g
Parsakaali (Pirkka)311g93kcal14.3g6.2g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g3.5g8.3kcal0.2g1.5g0.2g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g86g290kcal19g0.3g24.2g0g
Vesi1244g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g1595kcal88.4g179.8g53g13.6g
Valittu annoskoko2250g797kcal44.2g89.9g26.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna1125g399kcal22.1g45g13.3g3.4g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056