Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)591g986kcal82.7g4.1g76.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g563g338kcal8.4g73.1g0.6g5.1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g113g79kcal3.6g13.5g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g141g169kcal4.8g5.1g14.1g0g
Vesi844g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g3143kcal199g191.6g183.4g10.2g
Valittu annoskoko2250g1571kcal99.5g95.8g91.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna1125g786kcal49.8g47.9g45.9g2.6g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326