Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1250g226kcal7g31.3g5g8.8g
Tomaatti, tuore750g152kcal4.5g28.5g2.2g10.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa250g750kcal57.5g0g57.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g2256kcal138g119.6g129.4g38.6g
Valittu annoskoko2250g1128kcal69g59.8g64.7g19.3g
Annoskoko puolitettuna1125g564kcal34.5g29.9g32.4g9.7g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480