Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)874g577kcal104.9g35g2.6g0g
Kananmuna kuoreton700g1000kcal83.9g0g69.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%315g787kcal44.1g34.6g17.6g154.2g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit315g1259kcal125.9g50.4g63g47.2g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g8.7g0.9kcal0.1g0g0g7.4g
Ruokasuola jodioitu 25g0.6kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4508g7311kcal720g253.2g306.2g417.8g
Valittu annoskoko2254g3655kcal360g126.6g153.1g208.9g
Annoskoko puolitettuna1127g1828kcal180g63.3g76.6g104.5g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188