Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1504g1611kcal347.4g0g22.6g0g
Currytahna punainen120g313kcal2.5g10.9g28.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]511g1726kcal61.4g0g189.2g0g
Aurajuusto120g409kcal24.1g0g34.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g8118kcal870.8g21.8g551.2g0g
Valittu annoskoko2256g4059kcal435.4g10.9g275.6g0g
Annoskoko puolitettuna1128g2029kcal217.7g5.5g137.8g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996