Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1030g2282kcal180.3g0g175.1g0g
Kuohukerma (Ingman)749g2546kcal16.5g23.2g262.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto374g1048kcal71.1g0g82.4g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Oivariini, 60 (100g)30g165kcal0.3g0.3g18g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.3g3kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma (Ingman)1g3.6kcal0g0g0.4g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4518g12137kcal539g54g1076.8g2.8g
Valittu annoskoko2259g6069kcal269.5g27g538.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna1130g3034kcal134.8g13.5g269.2g0.7g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296