Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 67g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Kaali, valkokaali67g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g5g1kcal0g0.3g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.7g2.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Hunaja 2.3g7.7kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 32g18kcal0.3g3.9g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g34g40kcal1g1.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g217kcal5.6g28.8g7.4g6.8g
Valittu annoskoko226g109kcal2.8g14.4g3.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna113g54kcal1.4g7.2g1.9g1.7g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316