Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 38g30kcal0.6g6.3g0g1.1g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g45g43kcal9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g19g32kcal0.3g0.4g3.2g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g2.6g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g94g24kcal0.8g3.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g316kcal22.2g24g13.8g3g
Valittu annoskoko226g158kcal11.1g12g6.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna113g79kcal5.6g6g3.5g0.8g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543