Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g16g55kcal1.9g11.2g0.3g0.5g
Ruisjauho Pirkka13g39kcal1.3g7.9g0.3g1.9g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka27g93kcal3.5g17.8g0.7g1.1g
Kuivahiiva, annos 11g1.6g5.9kcal0.7g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Heinz ketsuppi14g14kcal0.1g3.2g0g0g
Chilikastike (Hp)2.2g3kcal0g0.7g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti50g69kcal8.9g0.5g2.5g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka20g12kcal0.1g2.8g0g0.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g12g41kcal2.4g0g3.5g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%30g86kcal9.3g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g956kcal56.4g89.6g38.4g7.4g
Valittu annoskoko226g478kcal28.2g44.8g19.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna113g239kcal14.1g22.4g9.6g1.9g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890