Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Oltermanni, perinteinen8.8g32kcal2.2g0g2.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g39g237kcal8.3g2.6g21.3g0g
Rahka, valio8.8g5.7kcal0.9g0.4g0g0g
Keräkaali, 100g88g21kcal1.1g3g0.2g1.8g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Hunaja 3.5g12kcal0g2.8g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Kananmuna, keitetty 10g14kcal1.2g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu31g53kcal9.1g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g915kcal48.6g20.2g69.2g5g
Valittu annoskoko227g458kcal24.3g10.1g34.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna113g229kcal12.2g5.1g17.3g1.3g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436