Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 18g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g5.2g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 87g18kcal0.4g3.4g0.1g0.5g
Cantaloupe meloni44g8.7kcal0.3g1.8g0g0.4g
Mansikka 44g20kcal0.2g3.7g0.1g0.8g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g18g56kcal3.8g0.3g4.4g0g
Oliiviöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Oliiviöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g1.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g2.4g2.3kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g349kcal10.2g20g23.8g4.2g
Valittu annoskoko227g175kcal5.1g10g11.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna113g87kcal2.6g5g6g1.1g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189