Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 70g17kcal1g1.4g0.4g1.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 70g90kcal14.6g0g3.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g63g22kcal1g4.4g0.1g0.9g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g21g82kcal6.1g0.3g6.3g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g450kcal45.4g12.2g23.4g5.6g
Valittu annoskoko227g225kcal22.7g6.1g11.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna113g113kcal11.4g3.1g5.9g1.4g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374