Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen56g78kcal10.7g0g3.9g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)55g22kcal0.9g4.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%28g48kcal1.9g0.4g4.2g0.6g
Tomaatti, tuore28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g336kcal28.2g16.8g16.8g4g
Valittu annoskoko227g168kcal14.1g8.4g8.4g2g
Annoskoko puolitettuna113g84kcal7.1g4.2g4.2g1g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475