Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 670g219kcal4.2g37.2g1.3g17.1g
Kaali, valkokaali670g141kcal8g22.8g1.3g14.1g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g50g10kcal0g3.3g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl17g24kcal0.8g1.5g1.6g0g
Hunaja 23g77kcal0.1g18.9g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 318g176kcal2.6g39.4g0.3g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g335g395kcal10g13.4g33.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g2176kcal55.8g289g76.6g68g
Valittu annoskoko2260g1088kcal27.9g144.5g38.3g34g
Annoskoko puolitettuna1130g544kcal14g72.3g19.2g17g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316