Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 699g245kcal32.3g13.6g2.1g17.5g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Peruna, keskikokoinen 60g140g84kcal2.1g18.2g0.1g1.3g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g23g56kcal1.3g9.8g1.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 117g53kcal3.5g5.6g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1166g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4522g947kcal81.4g105.6g10.6g41.6g
Valittu annoskoko2261g473kcal40.7g52.8g5.3g20.8g
Annoskoko puolitettuna1131g237kcal20.4g26.4g2.7g10.4g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122