Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1722g1635kcal344.3g0g29.3g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g200g521kcal6g9g54g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]340g1149kcal40.8g0g125.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4524g6609kcal782.2g18g418.4g0.4g
Valittu annoskoko2262g3304kcal391.1g9g209.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna1131g1652kcal195.6g4.5g104.6g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270