Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus675g473kcal108.1g0g2g0g
Emmental, punaleima 17%259g751kcal88g0g44g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)495g124kcal4.5g21.3g2g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g597g72kcal8.9g8.9g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g225g180kcal5.9g9g13.5g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Tilli mauste2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4527g3213kcal431.4g80.8g123g0.6g
Valittu annoskoko2264g1606kcal215.7g40.4g61.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna1132g803kcal107.9g20.2g30.8g0.2g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623