Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g2000g2320kcal142g400g16g0g
Oliiviöljy 200g1769kcal0g0g200g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4528g8316kcal294.2g820.8g432.8g2.6g
Valittu annoskoko2264g4158kcal147.1g410.4g216.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna1132g2079kcal73.6g205.2g108.2g0.7g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573