Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow225g180kcal9.5g29.3g2g7g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)125g44kcal3g5.9g0.6g3.2g
Ruokasuola jodioitu 3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g350g595kcal66.5g0g35g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.7g0.9g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4529g2693kcal179.6g220.2g110.8g37.4g
Valittu annoskoko2264g1347kcal89.8g110.1g55.4g18.7g
Annoskoko puolitettuna1132g673kcal44.9g55.1g27.7g9.4g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154278