Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 1164g1252kcal221.9g0g39.6g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g582g1764kcal110.6g2.9g145.5g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Valkoviini kuiva 233g160kcal0.7g1.4g0g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g6554kcal675.4g41.8g372.2g15.4g
Valittu annoskoko2268g3277kcal337.7g20.9g186.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna1134g1639kcal168.9g10.5g93.1g3.9g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794