Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g44g129kcal6.1g0.4g11.4g0.3g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g56g15kcal0.6g1.7g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g287kcal13.4g4.2g23g0.6g
Valittu annoskoko227g144kcal6.7g2.1g11.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna114g72kcal3.4g1.1g5.8g0.2g
Arvot/100g100g63kcal3g0.9g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421