Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton50g54kcal11.3g0g0.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 25g43kcal1.9g0.6g3.8g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl25g85kcal0.5g0.7g9g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g477kcal35.4g7.8g32.6g6g
Valittu annoskoko227g239kcal17.7g3.9g16.3g3g
Annoskoko puolitettuna114g119kcal8.9g2g8.2g1.5g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315