Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi147g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell26g29kcal6g0g0.5g0g
Valkosipuli 2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.9g6.2kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g163kcal14.4g11g6.8g1.2g
Valittu annoskoko227g82kcal7.2g5.5g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna114g41kcal3.6g2.8g1.7g0.3g
Arvot/100g100g36kcal3.2g2.4g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132094