Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 109g43kcal1.1g7.4g0.3g2g
Mustikka metsä- 28g12kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Vadelma 23g9kcal0.2g0.9g0.2g0.8g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa24g12kcal0.2g2.7g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g5.6g18kcal0.1g4.4g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 38g13kcal1.1g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g215kcal5.6g38.2g1.4g7.6g
Valittu annoskoko227g107kcal2.8g19.1g0.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna114g54kcal1.4g9.6g0.4g1.9g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384