Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 35g216kcal8.4g2.3g18.9g2.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl20g68kcal2.8g11.2g1.3g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Vehnälese 5g11kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 50g22kcal0.1g5g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g20g71kcal0.1g17.8g0.2g0.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.5g28kcal1.4g0.8g1.6g2.3g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Siirappi, tumma20g64kcal0g14.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g1599kcal35.4g185.6g75.4g22.4g
Valittu annoskoko228g800kcal17.7g92.8g37.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna114g400kcal8.9g46.4g18.9g5.6g
Arvot/100g100g351kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500