Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g102g21kcal0.6g3.9g0.3g1.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Limemehu (Tymbark), annos 100g29g14kcal0g3.5g0g0g
Hunaja 1.5g4.8kcal0g1.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g186kcal2.8g22.8g9g4.2g
Valittu annoskoko228g93kcal1.4g11.4g4.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna114g47kcal0.7g5.7g2.3g1.1g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314