Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 28g23kcal0.4g4.7g0g0.8g
Lanttu 28g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Chili, vihreä, tuore 2.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 7.5g13kcal0.6g0.2g1.1g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g131kcal4g18g3.6g4.8g
Valittu annoskoko228g65kcal2g9g1.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna114g33kcal1g4.5g0.9g1.2g
Arvot/100g100g29kcal0.9g4g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855