Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g2007g2328kcal142.5g401.4g16.1g0g
Oliiviöljy 201g1775kcal0g0g200.7g0g
Valkosipuli 64g70kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g8345kcal295.2g823.8g434.4g2.6g
Valittu annoskoko2272g4173kcal147.6g411.9g217.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna1136g2086kcal73.8g206g108.6g0.7g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573