Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)1597g4680kcal39.9g51.1g479.2g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g12g46kcal0.2g11.3g0g0g
Sinappi (teollinen)80g103kcal3.5g11.3g4.8g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 80g26kcal0g0.4g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 479g1365kcal74.3g1g119.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g12440kcal235.8g150.2g1207.6g0g
Valittu annoskoko2272g6220kcal117.9g75.1g603.8g0g
Annoskoko puolitettuna1136g3110kcal59g37.6g301.9g0g
Arvot/100g100g274kcal5.2g3.3g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024