Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1005g340kcal30.8g49.3g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g897kcal26.6g183g3.1g9.1g
Kananmuna kuoreton 221g316kcal27.6g0.7g22.7g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 256g1041kcal0g256.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g121kcal0g29.9g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g493g345kcal59.1g19.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g6117kcal288.2g1077.4g58.6g18.2g
Valittu annoskoko2272g3059kcal144.1g538.7g29.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna1136g1529kcal72.1g269.4g14.7g4.6g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886