Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu599g1198kcal77.9g17.4g95.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)554g194kcal5.5g38.2g2.8g7.8g
Valkosipuli 30g32kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Paprika vihreä 120g26kcal1.1g3g0.4g2.3g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 375g122kcal2.3g20.8g0.7g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4554g3304kcal185.2g196.8g201.8g51.4g
Valittu annoskoko2277g1652kcal92.6g98.4g100.9g25.7g
Annoskoko puolitettuna1139g826kcal46.3g49.2g50.5g12.9g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889