Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 102g18kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g58g12kcal0.8g1.8g0.1g0g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Emmental, mustaleima5.8g24kcal1.7g0g1.9g0g
Herkkusieni säilyke 50g8.4kcal1g0.1g0.1g1.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g293kcal8.4g9.2g23.8g3.8g
Valittu annoskoko228g147kcal4.2g4.6g11.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna114g73kcal2.1g2.3g6g1g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087