Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g73g29kcal0.4g8.7g0.1g0g
Juuressose Pirkka 500g73g29kcal0.5g6.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.6g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g195kcal4.4g30.6g7.6g0g
Valittu annoskoko229g97kcal2.2g15.3g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna114g49kcal1.1g7.7g1.9g0g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522