Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 50g13kcal0.3g2.1g0.1g1g
Nauris 37g10kcal0.4g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 13g39kcal2.4g0.2g3.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu33g41kcal3.6g0.1g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g279kcal15.8g20.6g13.8g5.2g
Valittu annoskoko229g139kcal7.9g10.3g6.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna114g70kcal4g5.2g3.5g1.3g
Arvot/100g100g61kcal3.5g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713