Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.5g8.8kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g561kcal41g17g35.6g4.6g
Valittu annoskoko229g281kcal20.5g8.5g17.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna114g140kcal10.3g4.3g8.9g1.2g
Arvot/100g100g123kcal9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853