Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g804g1768kcal152.7g0g136.6g0g
Sika-nautajauheliha402g888kcal70.3g0g68.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 402g258kcal12.9g19.4g14.1g0g
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g201g60kcal2g8g0.6g0g
Nokkonen (100g)100g36kcal5.9g1.3g0.7g4.1g
Korppujauho 50g184kcal5.3g37.6g0.5g2.7g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g100g303kcal18g48.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g7625kcal589.4g231.4g488.8g13.6g
Valittu annoskoko2280g3812kcal294.7g115.7g244.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna1140g1906kcal147.4g57.9g122.2g3.4g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813