Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g449g1437kcal62g260.5g14.4g36.8g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g599g767kcal89.8g0g53.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu102g128kcal11.2g0.3g9.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 262g111kcal25.7g1g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen749g247kcal24.7g36.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Oliiviöljy 37g331kcal0g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g6086kcal429g605g230.8g76.4g
Valittu annoskoko2280g3043kcal214.5g302.5g115.4g38.2g
Annoskoko puolitettuna1140g1522kcal107.3g151.3g57.7g19.1g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754