Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen585g117kcal3.5g22.2g1.8g8.2g
Tuorekurkku, annos 50g903g361kcal5.4g12.6g0.9g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow327g327kcal75.3g0g3.3g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g468g748kcal79.5g0.5g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4564g3107kcal327.4g70.6g105.6g16.4g
Valittu annoskoko2282g1553kcal163.7g35.3g52.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna1141g777kcal81.9g17.7g26.4g4.1g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533