Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.7g0.3g3g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Chili paprika punainen68g27kcal1.4g6.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g75g27kcal0.5g1.7g0.8g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g1501g570kcal16.5g124.6g1.5g24g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)150g248kcal4.5g6g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g1946kcal52.4g298.6g58g59.6g
Valittu annoskoko2286g973kcal26.2g149.3g29g29.8g
Annoskoko puolitettuna1143g487kcal13.1g74.7g14.5g14.9g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792