Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 23g68kcal0g16.7g0g0g
Keräkaali, 100g1126g270kcal13.5g38.3g2.3g23.6g
Paistijauheliha 10%901g1531kcal180.1g0g90.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g4455kcal395.6g132g251.8g54g
Valittu annoskoko2286g2228kcal197.8g66g125.9g27g
Annoskoko puolitettuna1143g1114kcal98.9g33g63g13.5g
Arvot/100g100g98kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436