Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 351g501kcal43.9g1.1g36g0g
Sokeri 204g827kcal0g203.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g712kcal21.2g145.3g2.5g7.3g
Vispikerma Flora 20%399g879kcal12g20g79.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki399g224kcal33.9g20g0.8g0g
Mansikka 319g149kcal1.6g26.8g0.6g6.1g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)399g240kcal2g51.9g2g8.4g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4576g7089kcal230g943g243.6g43.6g
Valittu annoskoko2288g3545kcal115g471.5g121.8g21.8g
Annoskoko puolitettuna1144g1772kcal57.5g235.8g60.9g10.9g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653