Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio88g79kcal3.9g4.4g5.3g0g
Paprika vihreä 22g4.7kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Sinappi 4.4g5.8kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g463kcal33.4g12.4g31.2g1.8g
Valittu annoskoko229g231kcal16.7g6.2g15.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna115g116kcal8.4g3.1g7.8g0.5g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251