Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 33g26kcal0.5g5.5g0g1g
Mungpapu, Risenta50g145kcal12g20g0.5g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kurkuma, annos 2g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g5g1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g359kcal26g53.6g1g3g
Valittu annoskoko229g179kcal13g26.8g0.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna115g90kcal6.5g13.4g0.3g0.8g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344