Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha131g218kcal24.9g0g13.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 44g58kcal1.2g1.4g5.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.6g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kaurahiutale 8.7g33kcal1.3g5g0.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g683kcal59.2g18g40.8g3.4g
Valittu annoskoko229g342kcal29.6g9g20.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna115g171kcal14.8g4.5g10.2g0.9g
Arvot/100g100g149kcal12.9g3.9g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897