Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 109g75kcal5.5g10.2g0.4g3.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Cashewpähkinä 13g75kcal2.6g2.5g6.1g0.5g
Mineraalisuola keskiarvo 0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g0.9g3.4kcal0.4g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g393kcal17.4g27.2g21.8g8.2g
Valittu annoskoko229g196kcal8.7g13.6g10.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna115g98kcal4.4g6.8g5.5g2.1g
Arvot/100g100g86kcal3.8g5.9g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928