Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g214g289kcal36.4g4.5g14.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g4.8g19kcal1.2g0g1.6g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 3.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g723kcal75.2g9g44.6g0g
Valittu annoskoko229g362kcal37.6g4.5g22.3g0g
Annoskoko puolitettuna115g181kcal18.8g2.3g11.2g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679